MERKEZ BANKASI`NA GÖRE YIL SONUNDA DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Merkez Bankası`nın beklenti anketi açıklandı! Buna göre, 2018 yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 4,10 TL iken, bu anket döneminde 4,22 TL`ye yükseldi.

Devamını Oku
DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,10, euro 5,05 civarında seyrediyor.

Devamını Oku
DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar kuru, 4.05 TL`nin üzerini görürken; Euro kuru 4.9853 TL, Sterlin ise 5.7248 TL ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

Devamını Oku
ZİNCİR MARKETLERİN HAFTADA BİR GÜN KAPATILMASI ÖNERİLDİ

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, zincir marketlerin haftada bir gün kapanmasını önerdi. Federasyon Başkanı Mustafa Altunbilek, Bu talebimiz rekabette küçük işletmelere avantaj sağlayacak. Yapılacak düzenleme ile biz de ertesi güne daha iyi hazırlanabileceğiz dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile büyük zincirleri olan marketlerin bu öneriyi nasıl karşılayacağı merak ediliyor.

Devamını Oku
HAFTANIN İLK GÜNÜNDE PİYASALAR NASIL?

Enflasyon verisi öncesi 3.8159 seviyesinde hareket eden dolar/TL beklentilerin üzerinde gelen veri sonrası 3.8216 seviyesine kadar yükseldi. Euro/TL 4.69 seviyesinde hareket ediyor.

Devamını Oku
MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ`NDE YENİ DÜZENLEME

Maliye Bakanı Ağbal, Motorlu Taşıtlar Vergisi Kanunu`na `motor gücü` tanımı koyarak, vergileme ölçütleri arasına motor gücünü de ekliyoruz. dedi.

Devamını Oku
SOKAK HAYVANLARI İÇİN PLASTİK BORUDAN MAMALIK YAPTI

Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Muhammed Badur, Sokak Hayvanları için plastik borudan mamalık üretti.

Devamını Oku
BDDK`DAN ORTAK ATM UYARISI

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Finansal Tüketici İlişkileri Daire Başkanı Ahmet Yılmaz, ortak ATM`lerden para çekenlerden alınan ücretlerin çok yükselmesi üzerine sınırlama getirdiklerine dikkat çekerek, Ortak ATM`de alınan ücreti abartıp bunu gelir kapısı haline getiren bankalar var diye uyardı.

Devamını Oku