DOLAR YENİ HAFTAYA YENİ REKORLA BAŞLADI !

Dolar/TL yeni haftaya başlarken 4.56 seviyesini görerek rekorunu tazeledi. Euro ise 5.31 lira seviyelerinden işlem görüyor.

Devamını Oku
PİYASALAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolarda geçtiğimiz hafta ekonomi yönetiminin toplanmasıyla oluşan iyimserlik uzun sürmedi. Cuma günü 4.30 TL seviyesini gören dolar yeni haftaya da 4.33 TL seviyelerinden başladı

Devamını Oku
İKİNCİ EL ARAÇTA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

İkinci el araç ticareti için alınması gereken yetki belgesi 13 Mayıs`ta zorunlu hale gelecek.

Devamını Oku
DOLAR SON ÜÇ HAFTANIN ZİRVESİNDE !

Dolar kurunun S&P`nin Türkiye not kararına ilk tepkisi sınırlı kalırken, sonrasında kayıp derinleşti ve dolar kuru 4.1691 TL ile 3 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Piyasalar, Fed`in faiz kararı takip edilecek.

Devamını Oku
NİSANIN ZAM ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Nisan ayında en yüksek fiyat artışı yüzde 28,52 ile kadın ceketinde, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 32,41 ile sivri biberde görüldü.

Devamını Oku
DOLARIN ATEŞİ DÜŞMÜYOR !

Dolar kuru dünkü rekor seviyelerden sonra yeni günde 4.23 TL seviyesinde hareket ediyor. Euro kuru ise 5.07 seviyelerinde bulunuyor. Piyasalar ABD istihdam raporunu bekliyor.

Devamını Oku
41.YAPI FUARI 8 MAYIS`TA KAPILARINI AÇIYOR

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika`yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs`ta kapılarını açacak. ITE Turkey Bölge Direktörü Kemal Ülgen, İnşaat malzemelerinde yerli ürün kullanımı artıyor, Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul katılımcıların iş hacmini geliştirmeye devam ediyor diye konuştu.

Devamını Oku
PİYASALAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Gözler enflasyon raporunda, Yeni haftaya 4.04 seviyelerinde başlayan piyasada, TCMB`nin enflasyon raporu izlenecek.

Devamını Oku