Avrupa Komisyonu’ndan Toyoda Gosei’ye Para Cezası

Avrupa Komisyonu, Japon otomobil parçaları üreticisi Toyoda Gosei’ye rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile 11 milyon 262 bin Euro para cezası verdi.

Devamını Oku
Avrupa’da Petrokimya Üretimi Arttı

Avrupa’da petrokimya ürünleri üretimi 2017 yılının 8 aylık döneminde geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artış gösterdi. Fiyatlar ise aynı dönemde yüzde 5,3 yükseldi.

Devamını Oku
Almanya Beklentilerin Üzerinde Büyüdü

Almanya’da 3. çeyrek büyüme rakamları yüzde 0,8 seviyesinde gerçekleşerek beklentilerin üzerine çıktı. Beklentiler yüzde 0,6 seviyesindeydi.

Devamını Oku
Avrupa’da Sanayi Üretimi Düştü

Eurostat verilerine göre, Euro Bölgesinde sanayi üretimi eylül ayında ayılık bazda yüzde 0,6 düşüş gösterirken, yıllık bazda ise yüzde 3,3 arttı.

Devamını Oku
Avrupa’da Spot HDPE Fiyatları Düşüşte

Avrupa’da spot HDPE enjeksiyon fiyatlarının düşüşte olduğu ve fiyatların kasım ayı kontratlarının gerisinde kaldığı belirtiliyor.

Devamını Oku
Bolerais Üretim Kapasitesini Artırıyor

Avrupa’daki üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapan petrokimya şirketlerine Bolerais de katıldı. Yapılan açıklamada Avrupa’daki PP üretimini artırmak için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Devamını Oku
Ekonomiye Güven Euro Bölgesi’nde Zirveye Çıktı

Euro Bölgesi’nde ekonomiye güven rekor kırdı. Ekonomi Endeksi Ekim ayında 114 puana yükselerek 17 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Devamını Oku
Avrupa Merkez Bankalarından ECB Yorumu

Fransa ve Almanya merkez bankaları başkanları, ECB`nin artık yeni varlık alımlarıyla sağlanan destekten uzaklaşması gerektiğini düşünüyor

Devamını Oku