AVRUPA İŞ ÖDÜLLERİ`NDEN TÜRK FİRMASI REKA`YA `ULUSAL KAZANAN` ÖDÜLÜ

AVRUPA İŞ ÖDÜLLERİ`NDEN TÜRK FİRMASI REKA`YA `ULUSAL KAZANAN` ÖDÜLÜ

Manisa`da elektromekanik ve plastik alanında faaliyet gösteren REKA A.Ş. 2017-18 Avrupa İş Ödülleri`nde Ulusal Kazanan seçildi. 3 bine yakın şirket arasından seçilerek ödüle layık görülen şirket şimdi de son aşamada Türkiye`yi temsil edecek.
 

Reka Elektromekanik Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş., RSM tarafından desteklenen Avrupa'nın en büyük iş rekabeti olan 2017-18 Avrupa İş Ödülleri'nde "Ulusal Kazanan" seçildi.


Reka Elektromekanik Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.,Aralık ayında yayınlanan iş mükemmellik listesinde yer alan, 'Gözetlenecek Olanlar' olarak tanımlanan, 2.898 işletmeden seçildi ve üst düzey iş dünyası liderleri, politikacılar ve akademisyenler de dahil olmak üzere bağımsız yargıçlar tarafından Ulusal Kazanan olarak seçildi. Ödüller kategorisinde Türkiye'deki işletme “Yılın Yeni İş Ödülü”nü almaya hak kazandı. Reka Elektromekanik Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. şimdi rekabetin son aşamasında Türkiye'yi temsil edecek.



Varşova'da gala


Reka Elektromekanik Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.22 ve 23 Mayıs'ta Varşova'ya gidecek ve yarışmada yer alacak bir zirveyi tamamlayacak ve hem iş konularında hem de RSM'nin sponsor olduğu 2017/18 Avrupa İş Ödülleri için genel kategori kazananların katılacağı gala törenine katılacak. 

Reka Elektromekanik Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ayrıca şu an diğer ülke kazananları ile oylama şeklinde yarışmaya devam ediyor.



Endüstri 4.0 planlaması


Reka A.Ş. 2014 yılında Manisa Muradiye Sanayi Bölgesinde 2000 m2 kapalı alanda kablo gruplama alanında özellikle beyaz eşya, ısıtma-soğutma, dijital ve ticari buzdolabı sektörlere tedarikçi olarak faaliyet göstermek amacıyla, toplamda 3 çalışan ile kuruldu. 2015 sonunda 4.000 m2 kapalı, toplamda 5000 m2 açık alanlı kendi binasına taşındığında çalışan sayısı 35 e yükselmişti. Standart yan sanayici kimliğinden müşterileriyle ortak kararlar alabilen stratejik partner haline gelmeyi hedefleyen REKA A.Ş. ikinci fabrikasını Endüstri 4.0 a uygun kurmayı planlıyor.