TÜRKİYE’NİN ULUSLARARASI GURURU UNICERA KAPILARINI AÇIYOR

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA), 27 Şubat-3 Mart 2018 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuara 130 ülkeden ziyaretçi bekleniyor.

Devamını Oku
HASTEK MÜŞTERİLERİNİ ÇİN’E GÖTÜRÜYOR

Hastek Plastik Sistemleri büyük makine yatırımı yapacak müşterilerini Çin’de yer alan Borche fabrikasına, cihazı yerinde görmeye götürüyor.

Devamını Oku
TÜBİTAK`IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı`na Sabancı Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal atandı.

Devamını Oku
TÜRKİYE’NİN ÇOCUKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Türkiye’nin gıda ve içecek firmaları, çocukların beslenme kriterlerine uymayan ürünlerin reklamına izin vermeyecek.

Devamını Oku
RUS EFSANESİ LADA`NIN GELİŞİ MART SONUNA KALDI

Rusya`nın en önemli otomobil markası Lada`nın geçtiğimiz ay yeniden Türkiye`ye gelmesi bekleniyordu ancak beklenen olmadı. Lada`nın distribütörü Sever Oto, siparişleri geç vermeleri nedeniyle bir gecikme yaşandığını ve ilk partinin mart ayı içerisinde Türkiye`de olmasını beklediklerini söyledi. Aracın fiyatı da belli oldu.

Devamını Oku
CASPER AKILLI TELEFONLARINI TÜRKİYE`DE ÜRETECEK

Casper 2018 yılı içinde Türkiye`de ilk ayağını başlatacağı akıllı telefon üretiminin tamamını önümüzdeki senelerde Türkiye`de gerçekleştirmeyi planlıyor.

Devamını Oku
THY 40 ADET BOEING 787-9 UÇAK SATIN ALIYOR

Türk Hava Yolları Boeing firması ile 40 uçaklık bir ön anlaşma yapıldı. 2023 Yılına kadar totalde 40 adet 787-9 Dreamliner yolcu uçağı alacak.

Devamını Oku
SANAYİ CİRO ENDEKSİ YÜZDE 1,7 ARTTI

Türkiye ekonomisi için sevindirici bir haber, takvim ve mevsim etkisinden arındırılan sanayi ciro endeks sonuçları 2017 Ekim ayına göre % 1,7 artmış durumda.

Devamını Oku