DÜNYA ÇELİK ÜRETİMİ ŞUBATTA YÜZDE 3,5 ARTTI

Küresel ham çelik üretimi şubatta yüzde 3,5 artışla 131,8 milyon ton olurken, ocak-şubat döneminde ise yüzde 4 artarak 276 milyon 652 bin tona ulaştı. Türkiye`nin şubat ayı üretimi yüzde 8,7 artışla 2,99 milyon ton, iki aylık üretimi ise yüzde 8,1 artışla 6,17 milyon ton oldu.

Devamını Oku
BUSWORLD TURKEY FUARI 7. KEZ İZMİR`DE DÜZENLENİYOR!

BUSWORLD TURKEY 2018 Fuarı; BUSWORLD KORTRIJK ve HKF Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek.

Devamını Oku
İNŞAAT SEKTÖRÜ ENDÜSTRİ 4.0 İLE KONUT YAPACAK

Dijital dönüşüm inşaat sektörüne de sıçradı. Türk müteahhitleri, robot üreten şirketlerle dirsek temasına başladı. Birçok markalı konut üreticisi, Ar-Ge çalışmalarını hızlandırdı. Müteahhitler hızlı ve hatasız iş için robotların kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. 3D yazıcı ile ev yapma fikri de sektörde kabul görmeye başladı.

Devamını Oku
NORVEÇLİ FİRMA ENDÜSTRİYEL PLASTİK KUTULAR İTHAL EDECEK

Norveçli bir firma, web sitesinden, depolama raf sistemleri ve plastik endüstriyel saklama kapları konusunda Türk üreticiler aradığını duyurdu.

Devamını Oku
PLASTİK SEKTÖRÜ 36,8 MİLYAR DOLARLIK ÜRETİM YAPTI

Plastik mamul üretimi 2017 yılında miktar bazında yüzde 8,5`lik artışla 9,6 milyon tona, değerde ise yüzde 9 artışla 36,8 milyar dolara yükseldi.

Devamını Oku
RUSYA İLE 100 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HEDEFİ İÇİN PLAN HAZIRLANDI

Türkiye ile Rusya arasında 100 milyar dolarlık ticaret hacmi için hazırlanan yol haritasıyla, önce 2008`deki 38 milyar dolarlık hedef yakalanacak, ardından büyük hedef gelecek.

Devamını Oku
WHATSAPP KULLANICILARINI SEVİNDİRECEK YENİLİK!

WhatsApp, YouTube videolarını uygulamadan çıkmadan görüntüleme olanağını Türkiye`deki kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Devamını Oku
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE İSTİHDAM AZALDI

İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,7 azalarak 67,8`e geriledi.

Devamını Oku