SANAYİ DEVLERİ WIN EURASIA İÇİN İSTANBUL’A GELİYOR

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı 25. Uluslararası WIN EURASIA 2018, tüm endüstri bileşenlerini 15-18 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Kongre Merkezinde bir araya getirecek.

Devamını Oku
TÜRKİYE’NİN ULUSLARARASI GURURU UNICERA KAPILARINI AÇIYOR

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA), 27 Şubat-3 Mart 2018 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuara 130 ülkeden ziyaretçi bekleniyor.

Devamını Oku
FUAR DESTEKLERİNE YENİDEN DÜZENLEME YAPILDI

Fuarların tanıtımı ve bilinirliği için yurt dışında ve yurt içinde verilen destekler Dolar`dan, TL`ye dönüştürüldü. Para biriminin değişimiyle birlikte verilen destek miktarı da azalmış oldu. Resmi Gazete de yayınlanan kararla, yurt içi fuarın destek kapsamına alınması için TOBB internet sitesinde ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan yıllık yurt içi fuar takviminde yer alması şartı korundu.

Devamını Oku
OTONOM SÜRÜŞ ARTIK DAHA İLERİ SEVİYEDE

Son yıllarda Las Vegas Elektrik ve Elektronik Fuarı (CES) birçok farklı otonom araç kategorisinde geliştirilmiş araçlar sundu. Otonom sürüş artık daha ileri bir seviyeye yükseliyor.2018 yılında da otonom sürüş uygulaması çok fazla göreceğiz. Ancak Nissan otonom sürüşe yeni bir görüş getirdi. Aracınız sizin düşüncenize göre ilerleyecek. ”Beyinden Araca” diye adlandırılan teknoloji, Nissan’a göre türünün ilk örneği.Sürücü başına yerleştirilen ve beyin aktivitelerini ölçen cihaz ile otomobili kontrol etmeniz mümkün kılınıyor.

Devamını Oku
ISK-SODEX EKONOMİ BAKANLIĞI`NIN FUAR TEŞVİKLERİ KAPSAMINA ALINDI

Avrasya bölgesinin en büyük iklimlendirme sistemleri fuarlarından ISK-SODEX, Ekonomi Bakanlığı’nın fuar teşvikleri kapsamına alındı. Katılımcı sayısının artırılması amacıyla hayata geçen düzenlemeye göre, ISK-SODEX katılımcıları Bakanlık tarafından verilen yüzde 50 devlet teşvikinden yararlanabilecek.

Devamını Oku
Clariant Müşteri Odaklı Çözümler İle Ön Plana Çıktı

Plast Eurasia 2017’de müşterileri ile buluşan Clariant, Türkiye masterbatch sektöründe müşteri odaklı çözümleri ile dikkat çekti. İsviçreli üretici fuar süresince renk masterbatchleri ve katkı masterbatchleri ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Devamını Oku
Clariant İnovatif Masterbatch Çözümlerini Sunacak

Özel kimyasallar alanında bir dünya lideri olan Clariant, 6-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı Plast Eurasia 2017’de, plastik endüstrisini etkileyen küresel mega trendlere odaklanacak.

Devamını Oku
PAGEV Oyuncakçılar İle Görüştü

PAGEV Yerli Oyuncak Komitesi, Kids Turkey fuarında yerli oyuncak üretimi konusunda görüşmeler yaptı.

Devamını Oku