Milli Gelir 3 Trilyon TL’yi Aşabilir

Türkiye`nin gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) bazında milli geliri, büyüme hızının yılın son çeyreğinde yüzde 5,4`ü geçmesi halinde ilk kez 3 trilyon lirayı aşacak.

Devamını Oku
Cari Açık Beklentilerin Altında

Cari açık ekim ayında 3,83 milyar dolar oldu ve beklentilerin altında kaldı. Piyasa beklentisi 4,1 milyar dolardı.

Devamını Oku
Clariant Müşteri Odaklı Çözümler İle Ön Plana Çıktı

Plast Eurasia 2017’de müşterileri ile buluşan Clariant, Türkiye masterbatch sektöründe müşteri odaklı çözümleri ile dikkat çekti. İsviçreli üretici fuar süresince renk masterbatchleri ve katkı masterbatchleri ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Devamını Oku
S&P’den Enflasyon Açıklaması

Kredi derecelendirme kuruluşu StandardPoors, enflasyon rakamlarının yüksek olduğuna dikkat çekerek Merkez Bankasının faiz artırımına gidebileceğini belirtti.

Devamını Oku
Otomobil Pazarı Daraldı

Türkiye’de otomobil ve hafif ticari araç pazarı kasım ayında yüzde 17,8 daralırken bu yılın 11 aylık döneminde ise yüzde 2,6 seviyesinde gerçekleşti.

Devamını Oku
Enerji İthalatı Ekim Ayında Arttı

Türkiye`nin enerji ithalatı ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 38,4 artarak, 3 milyar 241 milyon 581 bin dolar oldu.

Devamını Oku
Clariant İnovatif Masterbatch Çözümlerini Sunacak

Özel kimyasallar alanında bir dünya lideri olan Clariant, 6-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı Plast Eurasia 2017’de, plastik endüstrisini etkileyen küresel mega trendlere odaklanacak.

Devamını Oku
IMF’den Türkiye Açıklaması

IMF tarafından yayımlanan Bölgesel Ekonomik Görünüm Raporu’nda Türkiye’ye mali politika desteğinin yeniden gözden geçirilmesi önerisinde bulunuldu.

Devamını Oku