Kredi Kartı ile Online Alışveriş Yapanlar Dikkat!

Kredi kartıyla online alışverişe onay şartı getiren süre 31 Aralık`ta sona eriyor. Kullanıcılar bu tarihe kadar bankalarına onay vermediği takdirde kredi kartlarını online alışverişte kullanamayacak.

Devamını Oku
Euro Bölgesi’nde İş Gücü Maliyetleri Arttı

Eurostat verilerine göre, Euro Bölgesi’nde saatlik iş gücü maliyetleri 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 1,6 arttı. Yaşanan artış inşaat ve hizmet sektöründe yüzde 2,1 seviyesinde olurken, sanayide ise bu rakam yüzde 1,5 oldu.

Devamını Oku
 Trelleborg Yeni Merkezine Taşınmaya Hazırlanıyor

Trelleborg Sealing Solutions, Almanya’da yapımı süren yeni genel merkez binasına 2018 yılının yaz aylarında taşınmayı amaçlıyor.

Devamını Oku
Almanya’da Fabrika Siparişleri Arttı

Almanya’da fabrika siparişleri ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0,5 arttı.

Devamını Oku
Shini Plast Euroasia 2017’de Kırma Makinaları İle Göz Dolduracak

Geri dönüşüm işleminin en önemli oyuncularından Shini, Tüyap’ta 6-9 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Plast Eurasia 2017’de kırma makinaları ile göz dolduracak.

Devamını Oku
Royal DSM’den Üretim Artışı Kararı

Hollandalı üretici Royal DSM Avrupa’daki yüksek performanslı plastik üretimini artırma kararı aldı. Alınan kararda yüksek talebin etkili olduğu kaydedildi.

Devamını Oku
Brough Planting İle Engel Arasında 10 Milyon Euro’luk Anlaşma

İngiliz plastik kalıp üreticisi Brough Planting, plastik enjeksiyon makinaları üreticisi Engel ile 10 milyon Euro değerinde makine alımı anlaşması imzalandı. İngiliz şirket, Engel 400 Twin Shot enjeksiyon kalıplama makinesi satın aldı.

Devamını Oku
Tüpraş Ve ODTÜ’den Ortak Çalışma

TÜPRAŞ, ODTÜ ile yapacağı ortak çalışmalar kapsamında ODTÜ Teknokent’te Veri Analitiği Merkezi kuracak.

Devamını Oku