TÜRKİYE`NİN EN PAHALI VE EN UCUZ ŞEHİRLERİ BELİRLENDİ

2017 yılında Türkiye ortalaması baz alınarak hazırlanan rapora göre, Türkiye`nin en pahalı şehri İstanbul oldu. İstanbul`da fiyatlar Türkiye ortalamasının yüzde 14,75 üzerinde

Devamını Oku
23 NİSAN TATİLİ İÇİN EN FAZLA EGE KIYILARI TERCİH EDİLDİ

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Ege kıyılarına talep çok yüksek seviyelerde bulunuyor. Özellikle Çeşme, Ayvalık, Marmaris ve Bodrum talebin yüksek olduğu, dolulukların yüksek seviyeye ulaştığı noktalar dedi.

Devamını Oku
RAMAZAN PİDESİ KAÇ TL OLACAK?

RAMAZAN pidesi bu yıl zamlı olarak sofralardaki yerini alacak. Geçen yıl kilogram fiyatı 6.60 olan ramazan pidesine yüzde 8’i geçmemek kaydıyla bu yıl 7.15 TL’den satılacak. Fırıncılar Federasyonu da alınana kararı doğruladı.

Devamını Oku
ANKARA SANATLA RENKLENECEK

Bilkent Sanat Festivali 28 Nisan- 6 Mayıs tarihlerinde yerli ve yabancı onlarca sanatçının katılımıyla sanatı Başkent`e taşıyacak. Bilkent Center`ın ev sahipliği yapacağı festival kapsamında, resimden müziğe dans gösterilerinden ünlü isimlerin söyleşisine kadar birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak.

Devamını Oku
SÜPER TEŞVİK PAKETİYLE 19 ŞİRKET YATIRIMI NASIL YAPACAK?

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında yatırım tutarı yaklaşık 135 milyar lira olan 19 firmaya ait 23 projeyle ilgili teşvik belgeleri verildi. Bu projelerle yaklaşık 35 bin kişiye doğrudan istihdam yaratılması öngörülüyor. Yatırımların cari açığa toplam 19 milyar dolarlık olumlu etki yapması bekleniyor. Peki yatırımlar neler?

Devamını Oku
ABD`DE TÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK

Türk-Amerikan iş adamları ABD`deki birkaç eyaletle görüşerek Türk organize sanayi bölgesi kurmayı planlıyor.

Devamını Oku
ELEKTRİK FATURASINDA `ESNEK ÖDEME` DÖNEMİ

Uludağ Elektrik, faturalarda yeni bir uygulamaya giderek `esnek fatura` dönemi başlattı. Buna göre vatandaş ödeme tarihini kendi belirleyecek. Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş Müdürü Ali Erman Aytaç, yazlık ev, depo gibi alanlarda kullanılan elektrikte de fatura oluşturma sınırını kullanıcıların belirleyeceğini söyledi.

Devamını Oku
İNŞAAT MALİYETLERİ YÜKSELDİ

Ocak ayında inşaat maliyet endeksi yüzde 4,91 artış gösterdi. Bir önceki aya kıyasla en büyük değişim işçilik maliyetlerinde görüldü.

Devamını Oku