OYUNCAK FUARINA ÇOCUKLARIYLA GELEN AİLELER KAPIDAN DÖNDÜ

Tüyap Fuarcılık ve OYDER iş birliğiyle geçtiğimiz hafta düzenlenen ve profesyonel katılımcıya hitap eden İstanbul Oyuncak Fuarı`na aileler akın etti. Çocukların fuar alanına girmesinin başından beri yasak olduğunu kapıda öğrenen aileler dönmek zorunda kaldı.

Devamını Oku
CARREFOURSA O ARAZİYİ SATTI

Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan İstanbul Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisini sattı.

Devamını Oku
SANAYİ DEVLERİ WIN EURASIA İÇİN İSTANBUL’A GELİYOR

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı 25. Uluslararası WIN EURASIA 2018, tüm endüstri bileşenlerini 15-18 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Kongre Merkezinde bir araya getirecek.

Devamını Oku
İSTANBUL TİCARET ODASI`NDAN SEYAHATNAME`YE ÖZEL BASKI

Evliya Çelebi’nin Seyahatnâme`sinin 17. yüzyıl İstanbul’unu anlatan bölümü İTO tarafından özel bir baskıyla yayınlandı.

Devamını Oku
TÜRKİYE’NİN ULUSLARARASI GURURU UNICERA KAPILARINI AÇIYOR

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA), 27 Şubat-3 Mart 2018 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuara 130 ülkeden ziyaretçi bekleniyor.

Devamını Oku
Yerli Oyuncağa İlgi Artıyor

Yerli Oyuncağa İlgi Artıyor İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB), oyuncak sektöründe gelecek araştırması çalıştayı düzenledi. Türkiye Oyuncakçılar Derneği (OYDER)’in desteği ile İKMİB tarafından gerçekleştirilen çalıştayda sektörün durumu, yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konuları tartışıldı.

Devamını Oku
Clariant İnovatif Masterbatch Çözümlerini Sunacak

Özel kimyasallar alanında bir dünya lideri olan Clariant, 6-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı Plast Eurasia 2017’de, plastik endüstrisini etkileyen küresel mega trendlere odaklanacak.

Devamını Oku