MERKEZ BANKASI`NA GÖRE YIL SONUNDA DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Merkez Bankası`nın beklenti anketi açıklandı! Buna göre, 2018 yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 4,10 TL iken, bu anket döneminde 4,22 TL`ye yükseldi.

Devamını Oku
ÖZEL SEKTÖRÜN DIŞ BORCU ARTIŞ GÖSTERDİ

Özel sektörün dış borçları yılın ilk iki ayında toplam 8.2 milyar dolar artışla 247 milyar dolara çıkarak, çeyrek trilyon dolara yaklaştı.

Devamını Oku
OYUNCAK FUARINA ÇOCUKLARIYLA GELEN AİLELER KAPIDAN DÖNDÜ

Tüyap Fuarcılık ve OYDER iş birliğiyle geçtiğimiz hafta düzenlenen ve profesyonel katılımcıya hitap eden İstanbul Oyuncak Fuarı`na aileler akın etti. Çocukların fuar alanına girmesinin başından beri yasak olduğunu kapıda öğrenen aileler dönmek zorunda kaldı.

Devamını Oku
CARREFOURSA O ARAZİYİ SATTI

Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan İstanbul Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisini sattı.

Devamını Oku
SANAYİ DEVLERİ WIN EURASIA İÇİN İSTANBUL’A GELİYOR

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı 25. Uluslararası WIN EURASIA 2018, tüm endüstri bileşenlerini 15-18 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Kongre Merkezinde bir araya getirecek.

Devamını Oku
OYUNCAK DEVİ KEPENK KAPATIYOR

Toys R Us yakın zamanda iflas açıklamasının ardından 200`den fazla mağazasını kapatma kararı aldı. Şirketin tatil döneminde de beklediği hareketliliği bulamadığı belirtiliyor.

Devamını Oku
REHAU OTOMOTİV ENDÜSTRİ 4.0 İÇİN SIEMENS SİSTEMİNE GEÇİYOR

Almanya merkezli Rehau Otomotiv, otomotiv alanında ki eski sistemlerini dünyanın her yerinde bulunan 15 tesis sistemini Siemens ürünleri ile değiştiriyor. Rehau Otomotiv yönetim kurulu üyelerinden Helmut Ansorge, Rehau için `` deniz feneri projesi ve şirket tarihinde benzersiz bir an olarak adlandırılan büyük bir hamle. Rehau AG + Co., pencere ve kapılar için boru ve boru sistemleri gibi plastik inşaat ürünleri üreten büyük bir (aile şirketi) kuruluştur.

Devamını Oku
 Trelleborg Yeni Merkezine Taşınmaya Hazırlanıyor

Trelleborg Sealing Solutions, Almanya’da yapımı süren yeni genel merkez binasına 2018 yılının yaz aylarında taşınmayı amaçlıyor.

Devamını Oku