Evonik’ten Ürün Portföyüne Önemli Katkı

Alman özel kimyasallar şirketi Evonik, ABD’li şirket 3M’in konsantrasyonlu katkı maddesi işini devralıyor. Anlaşmanın 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması ve devralmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

Devamını Oku
Almanya Beklentilerin Üzerinde Büyüdü

Almanya’da 3. çeyrek büyüme rakamları yüzde 0,8 seviyesinde gerçekleşerek beklentilerin üzerine çıktı. Beklentiler yüzde 0,6 seviyesindeydi.

Devamını Oku
Boge, Meksika’da Yeni Tesis Açtı

Alman otomobil parçaları üreticisi Boge Plastics, Meksika’da yeni bir üretim tesisi açtı. Açılan yeni tesis ile satışlarda ciddi artış hedefleniyor.

Devamını Oku
Almanya’da Sanayi Üretimi Azaldı

Almanya’da sanayi üretimi geçici verilere göre düşüş gösterdi. Açıklanan verilere göre sanayi üretimi eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,6 azaldı.

Devamını Oku
Avrupa Merkez Bankalarından ECB Yorumu

Fransa ve Almanya merkez bankaları başkanları, ECB`nin artık yeni varlık alımlarıyla sağlanan destekten uzaklaşması gerektiğini düşünüyor

Devamını Oku
Hexpol, Almanya’da Yeni Üretim Hattı Kuruyor

Hexpol TPE, Almanya’da bulunan üretim alanına yeni bir üretim hattı kurarak kapasitesini genişletme kararı aldı. Yeni üretim hattının 2018 yılı başlarında faaliyete geçmesi bekleniyor. Yeni yatırımın üretim kapasitesini yılda 5000 tor artırması hedefleniyor.

Devamını Oku
Toray, Avrupa’da Ar-Ge Faaliyetlerini Genişletiyor

Japon üretici Toray, Almanya’nın Münih kentinde kuracağı yeni tesis ile Avrupa’daki müşterilerine daha hızlı servis vermeyi hedefliyor. Yeni tesisin önümüzdeki yıl yaz aylarında hizmete girmesi planlanıyor.

Devamını Oku
Almanya’da Üretici Fiyatları Arttı

Almanya Federal İstatistik Ofisi verilerine göre, Almanya’da ÜFE, eylülde ağustos ayına kıyasla yüzde 0,3 yükseldi. ÜFE, Eylül 2016'ya göre ise yüzde 3,1 artış kaydetti.

Devamını Oku