Boge, Meksika’da Yeni Tesis Açtı

Boge, Meksika’da Yeni Tesis Açtı

Alman otomobil parçaları üreticisi Boge Plastics, Meksika’da yeni bir üretim tesisi açtı. Açılan yeni tesis ile satışlarda ciddi artış hedefleniyor.
 

Alman otomobil üreticisi Boge Rubber & Plastics Group, Meksika’da çevre dostu bir üretim tesisi açtı. 5 milyon Euro maliyetle kurulan yeni üretim tesisinde şasi ve aktarma organları, titreşim tekniği için süspansiyon aparatları ve otomotiv endüstrisi için plastik bileşenler de dahil olmak üzere pek çok ürünün yapımı gerçekleşecek.
 

Gelecekteki olası genişlemelere de imkan sağlayacak şekilde dizayn edilen üretim tesisi, 5.700 metrekare alana sahip bir üretim salonuna sahiptir. Bu rakamın 1.200 metrekaresi plastik imalatına ayrılmışken geriye kalan kısmı ise kauçuk-metal teknolojisine ayrıldı.
 

Alman şirket, yeni tesisinde üretilecek ürünler ilk müşterilerinin Daimler ve Volkswagen olduğunu belirterek, önümüzdeki yıllarda satış rakamlarında ciddi artışlar beklediklerinin altını çizdi. Boge, yeni tesisten gerçekleşecek ilk seri sevkiyatlarının 2018 yılının yaz aylarında olmasını hedefliyor.