Fransa’da Yüzde 1,9’luk Büyüme Beklentisi

Fransa’da ekonominin 2017 yılında yüzde 1,9 büyümesi bekleniyor. İşsizlik oranının 2018 yılı ortalarında yüzde 9i4 olması bekleniyor.

Devamını Oku
Avrupa’dan Bitcoin Hamlesi

Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Devlet ve Hükümet Başkanları Konseyi`nde tartışılan yönerge, Bitcoin dahil olmak üzere sanal para birimlerinin kullanıldığı çevrimiçi döviz platformlarına yeni kurallar getirecek.

Devamını Oku
Nissan’dan Geri Çağırma Kararı

Nissan, Japonya’da 320 bin aracını bazı hatalar nedeni ile geri çağırıyor.

Devamını Oku
Shini Plast Euroasia 2017’de Kırma Makinaları İle Göz Dolduracak

Geri dönüşüm işleminin en önemli oyuncularından Shini, Tüyap’ta 6-9 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Plast Eurasia 2017’de kırma makinaları ile göz dolduracak.

Devamını Oku
ABD’de İmalat Sanayi Endeksi Geriledi

ABD`de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat sanayi endeksi kasım ayında 58 ,2 seviyesinde gerçekleşti.

Devamını Oku
Tesla Semi’nin Fiyatı Belli Oldu

Geçen hafta lansmanı yapılan Tesla’nın elektrikli TIR’ı Semi’nin fiyatı belli oldu. Semi’nin fiyatı 150 bin dolardan 200 bin dolara kadar değişiyor.

Devamını Oku
İngiltere’de Ambalaj Vergisine Tepki

İngiltere Plastik Federasyonu hükümetin plastik ambalajlara getirmeyi planladığı vergi konusunda endişelerini dile getirdi. Planlanan uygulamanın popülist olduğunun altını çizen BPF, kirlilik sorununun çözümü için daha yapıcı ve küresel çapta eylemler gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Devamını Oku
Sumitomo Demag’dan Yeni Enjeksiyon Makinası

Plastik enjeksiyon makinaları üreticisi Sumitomo Demag, SE350HSZ-Pack adını verdiği yeni modeli piyasaya sürdü. Yeni modelde döngü süresi diğer modellere göre 0,4 saniye kısaldı.

Devamını Oku