BİTCOİN`DEN SONRA DÜNYANIN EN BÜYÜK İKİNCİ KRİPTO PARA BİRİMİ

Forbes dergisine göre son bir ayda yüzde 1000 değerlenen Ripple`ın piyasa değeri 120 milyar dolarla Bitcoin`in yaklaşık yarısına ulaştı. Ripple`dan önce ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum`du.

Devamını Oku
DOLAR 2018`E ZAYIF BAŞLADI

Yılın ilk işlem günlerinde döviz piyasalarında öne çıkan tema ‘zayıf Dolar’ olmaya devam ediyor. Dün güne kötü başlayan Dolar, günün ikinci yarısında ABD tahvil faizlerinde kaydedilen yükselişten destek aldı. Dolar`ın 2018’in ilk aylarında 2017`nin son aylarına göre daha düşük bir seyir izlemesini bekleniyor. Ancak dün izlenen hareketin benzer tempoda, soluksuz şekilde devam edeceğini düşünmek yanıltıcı olabilir.

Devamını Oku
Dolar ve Euroda 2018`in ilk rakamları

2017 yılında 3.94 TL ile zirveye ulaşan dolar yılı yüzde 7,69 yükselişle 3,7940 liradan tamamlamıştı. Euonun satış fiyatı ise yüzde 22,48 artışla 4,5490 liraya ulaşmıştı.

Devamını Oku
Dolar Kuru 2 Ayın En Düşüğünü Gördü

Yeni haftaya 3.81 seviyesinden başlayan dolar fiyatları, en düşük 3.8070 seviyesini görerek yaklaşık 2 ayın en düşük seviyesini gördü. Dolar kuru şu dakikalarda 3.81 seviyesinin üzerinde hareket ediyor. Piyasada yıl sonu ve tatiller nedeniyle hacimler düşük kalacak.

Devamını Oku
Bitcoin Aslında nedir? Nasıl alınır satılır? Kaç Dolar?

Elektronik para bitcoinin piyasalarda önüne geçilemez yükselişine rağmen bazı uzmanlar bu sistemin yerleşmeyeceğini, bazı uzmanlar ise geleceğin para biriminin bu olacağını dile getirdi. Peki bu bitcoin nedir, nereden ve nasıl alınıp satılır, şu anda kaç dolardan işlem görüyor. İşte detaylar...

Devamını Oku
FED’in Son Faiz Kararı Bekleniyor

FED, yılın son faiz kararını yarın açıklayacak. Faiz kararı, bugün başlayacak FOMC toplantısı sonrasında açıklanacak. Ekonomistler, FED’in 25 baz puan faiz artırımına gitmesini bekliyor.

Devamını Oku
Cari Açık Beklentilerin Altında

Cari açık ekim ayında 3,83 milyar dolar oldu ve beklentilerin altında kaldı. Piyasa beklentisi 4,1 milyar dolardı.

Devamını Oku
Spot Piyasada Elektrik Fiyatları Arttı

Spot piyasada elektrik fiyatları geçtiğimiz hafta, bir önceki haftaya göre yüzde 2 artışla 167,2 TL oldu.

Devamını Oku