AMBALAJDA İHRACAT YÜZDE 8 ARTTI

Türkiye Ambalaj Sektörü 2017 Yılında 787 Milyon Dolarlık Dış Ticaret Fazlası Verdi. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Türkiye Ambalaj Sektörünün 2017 yıl sonu ithalat ve ihracat rakamlarını düzenlediği bir toplantıyla açıkladı. Yılı yine dış ticaret açığı vermeden tamamlayan ambalaj sektörünün ihracatı 2017 yılında bir önceki seneye göre miktar ve değer olarak yüzde 8 arttı. Ambalaj sektörü 2017 yılında 787 milyon dolarlık dış ticaret fazlası verdi.

Devamını Oku
PİYASALAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Gözler enflasyon raporunda, Yeni haftaya 4.04 seviyelerinde başlayan piyasada, TCMB`nin enflasyon raporu izlenecek.

Devamını Oku
DIŞ TİCARET AÇIĞI 5,9 MİLYAR DOLAR

Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; Mart ayında dış ticaret açığı yüzde 28,8 artarak 5 milyar 855 milyon dolara yükseldi.

Devamını Oku
MERKEZ BANKASI`NA GÖRE YIL SONUNDA DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Merkez Bankası`nın beklenti anketi açıklandı! Buna göre, 2018 yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 4,10 TL iken, bu anket döneminde 4,22 TL`ye yükseldi.

Devamını Oku
DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,10, euro 5,05 civarında seyrediyor.

Devamını Oku
ÖZEL SEKTÖRÜN DIŞ BORCU ARTIŞ GÖSTERDİ

Özel sektörün dış borçları yılın ilk iki ayında toplam 8.2 milyar dolar artışla 247 milyar dolara çıkarak, çeyrek trilyon dolara yaklaştı.

Devamını Oku
DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar kuru, 4.05 TL`nin üzerini görürken; Euro kuru 4.9853 TL, Sterlin ise 5.7248 TL ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

Devamını Oku
PİYASALAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Haftanın ilk gününde dolar fiyatı merak ediliyor. Dolarda geçtiğimiz hafta yaşanan dalgalı seyrin ardından yeni hafta 3.95 TL`li seviyelerden başladı. İşte 2 Nisan dolar kuru...

Devamını Oku