AVM`LER 2017 YILINDA 2,2 MİLYAR ZİYARETÇİ ÇEKTİ

Türkiye`deki alışveriş merkezlerinin 2017 yılında 2 milyar 200 milyon ziyaretçi çektiği bilgisini paylaşan AYD Başkanı Hulusi Belgü, Bu sayının 2018 yılında da yükseleceğini düşünüyoruz dedi.

Devamını Oku
RAMAZAN GELMEDEN ZAMLARI GELDİ !

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, 27 Nisan-8 Mayıs arasında 21 üründe fiyatların arttığını belirtti. 11 günde elma yüzde 25 zamlandı, iki ramazan arasında ise kuzu eti fiyatı yüzde 25 arttı.

Devamını Oku
TÜRKİYE`NİN EN PAHALI VE EN UCUZ ŞEHİRLERİ BELİRLENDİ

2017 yılında Türkiye ortalaması baz alınarak hazırlanan rapora göre, Türkiye`nin en pahalı şehri İstanbul oldu. İstanbul`da fiyatlar Türkiye ortalamasının yüzde 14,75 üzerinde

Devamını Oku
DOLAR SON ÜÇ HAFTANIN ZİRVESİNDE !

Dolar kurunun S&P`nin Türkiye not kararına ilk tepkisi sınırlı kalırken, sonrasında kayıp derinleşti ve dolar kuru 4.1691 TL ile 3 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Piyasalar, Fed`in faiz kararı takip edilecek.

Devamını Oku
DÜNYA AMBALAJ ÖRGÜTÜ`NDEN TÜRK ŞİRKETE İKİ ÖDÜL

Türkiye`nin lider ambalaj üreticilerinden Sarten, Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen ve ambalaj sektörünün en prestijli yarışmalarından biri olan WorldStar 2018’de 2 ödüle birden layık görüldü.

Devamını Oku
TÜRKİYE KRİPTO PARA BORSASINDA İLK BEŞTE

Kripto paraların tüm dünyada büyük merak uyandırması ve popüler olmasıyla birlikte sektöre katılan oyuncuların sayısı da büyük oranda arttı. Morgan Stanley`in araştırmasına göre Türkiye, kayıtlı kripto para işlem platformunun en fazla olduğu ilk 5 ülkeden biri.

Devamını Oku
NİSANIN ZAM ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Nisan ayında en yüksek fiyat artışı yüzde 28,52 ile kadın ceketinde, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 32,41 ile sivri biberde görüldü.

Devamını Oku
DOLARIN ATEŞİ DÜŞMÜYOR !

Dolar kuru dünkü rekor seviyelerden sonra yeni günde 4.23 TL seviyesinde hareket ediyor. Euro kuru ise 5.07 seviyelerinde bulunuyor. Piyasalar ABD istihdam raporunu bekliyor.

Devamını Oku