PLASTİK KAPLAMASIYLA DİKKAT ÇEKEN YENİ NOKIA AKILLI TELEFONU

Günümüzün çılgın bir hızla büyüyen akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yapan Finlandiya merkezli firma Nokia, android tabanlı modellerini hızla genişletiyor. Daha fazla müşteriye ulaşmak isteyen Nokia ürünleri için kendisine gelişmekte olan ülke pazarlarını seçiyor. Alternatiflerine göre oldukça uygun fiyatlı bir model tasarlayan teknoloji devi, ürünü yakın zamanda tanıtmaya hazırlanıyor. Nokia 1 ismi ile duyurulan modeli tüketiciler büyük ihtimalle önümüzde ki Mobil Dünya Kongresi`nde görebilecekler.

Devamını Oku
SAP’den Müşterilerine İran Uyarısı

SAP’den Müşterilerine İran Uyarısı Teknoloji devi, Türkiye’de iş yaptığı tüm şirketlere İran ile çalışmadığı ve çalışmayı düşünmediğine dair dijital ortamda bir taahhüt metni göndererek imzalamaları talebinde bulundu.

Devamını Oku
Çin Endüstri 4.0 Programıyla Dijitalde Çığır Açacak

Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komitesi ile Alman Siemens Grubu arasında kısa süre önce dijital teknoloji alanında işbirliği mutabakatı imzalandı. Mutabakatta, “Çin Malı 2025” stratejisi ve “İnternet+” olumlu değerlendirilerek, Çin’de sanayi alanlarının dönüşümüne ve kalitesinin yükseltilmesine destek verileceği belirtildi.

Devamını Oku
TÜSAD Başkanı Bilecik’ten Endüstri 4.0 Açıklaması

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, Endüstri 4.0’ın önemine vurgu yaparak, Türkiye’nin teknolojik gelişmeleri takip etmesinin oldukça kritik olduğunun altını çizdi.

Devamını Oku