İŞ YERİNİZE DÜZEN GETİRECEK PLASTİK ARAÇ-GEREÇLER

Başta hırdavat ve inşaat malzemeleri satışının yapıldığı nalbur, yapı market gibi perakende mağazaları olmak üzere pek çok işletmede tercih edilen plastik kutu ve kasalar; ürünlerin saklanması, taşınması ve teşhir edilmesi amacıyla sıkça kullanılan ekipmanlardır.

Devamını Oku
HİSSEDEBİLEN BİYONİK EL GELİŞTİRİLDİ

Hisleri iletebilen biyonik el geliştirildi. Bilim insanları, İtalya`nın Roma kentinde dokunma hissini iletebilen ve taşınabilir kullanılabilen ilk biyonik eli tanıttı. Biyonik elin takıldığı kişi, yaklaşık 25 yıl önce elini kaybeden Almerina Mascarello oldu. Mascarello Neredeyse elim geri gelmiş gibi oldu dedi.

Devamını Oku
BİLİM İNSANLARI YAĞ YAKICI İLAÇLARI VÜCUDA ENJEKTE EDEN YAMA GELİŞTİRDİ

Yama içinde bulunan her iğne, insan saçından daha incedir. Deriye basıldığında, iğneler yamadan ayrılır ve vücuda gömülürler. İlaç molekülleri daha sonra enerji depolayan beyaz yağları enerji yanan kahverengi yağlara dönüştürmek için yavaşça dağılırlar.

Devamını Oku
Euro Bölgesi’nde İş Gücü Maliyetleri Arttı

Eurostat verilerine göre, Euro Bölgesi’nde saatlik iş gücü maliyetleri 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 1,6 arttı. Yaşanan artış inşaat ve hizmet sektöründe yüzde 2,1 seviyesinde olurken, sanayide ise bu rakam yüzde 1,5 oldu.

Devamını Oku