KARAMAN`DA PLASTİK MALZEME YÜKLENEN TIR ALEV ALDI !

Karaman’da bir fabrikada plastik malzemeler tırın dorsesine yüklenirken çıkan yangın ucuz atlatıldı. Son anda fabrikadan çıkarılan tırın dorsesi ve malzemeler yanarken, tırın kupası da zarar gördü.

Devamını Oku
BDDK`DAN ORTAK ATM UYARISI

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Finansal Tüketici İlişkileri Daire Başkanı Ahmet Yılmaz, ortak ATM`lerden para çekenlerden alınan ücretlerin çok yükselmesi üzerine sınırlama getirdiklerine dikkat çekerek, Ortak ATM`de alınan ücreti abartıp bunu gelir kapısı haline getiren bankalar var diye uyardı.

Devamını Oku
DÜNYADA İLK KEZ BİR ŞİRKET TRİLYON DOLAR DEĞERİNDE OLACAK

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte şirketler kar oranlarını neredeyse ikiye katlayacak bir şekilde büyüme gösterdiler. Dünya tarihinde ise ilk kez bir şirketin değeri 1 trilyon Dolar değerinde olabilir. Bu rakama en yakın isimler ise teknoloji devleri Apple ve Amazon. Her ne kadar Microsoft, Google, Facebook ve hatta Tesla`nın adı anılsa da en güçlü adaylar bu iki marka gözüküyor.

Devamını Oku
Kredi Kartı ile Online Alışveriş Yapanlar Dikkat!

Kredi kartıyla online alışverişe onay şartı getiren süre 31 Aralık`ta sona eriyor. Kullanıcılar bu tarihe kadar bankalarına onay vermediği takdirde kredi kartlarını online alışverişte kullanamayacak.

Devamını Oku