MOVACOLOR, GELİŞTİRDİĞİ YAZILIM İLE ÜRETİM TAKİBİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

MOVACOLOR, GELİŞTİRDİĞİ YAZILIM İLE ÜRETİM TAKİBİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

MOVACOLOR, geliştirdiği SQL veri tabanlı MC Smart hammadde takip yazılımı ile tüm gravimetrik dozajlama cizalarıyla haberleşmeyi sağlıyor.
 

MOVACOLOR Türkiye distribütörü HASTEK Plastik Sistemleri Genel Müdürü Cem ÖZKARACALAR, çok üst düzey ERP ve MRP programıyla bağdaştırılabilen Mc Smart yazılımının herhangi bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara kolaylıkla yüklenip kompleks LAN Network ağına bağlanabildiğini söyledi.


Bu sayede çok sayıda farklı reçete hazırlanabildiğinin altını çizen Özkaracalar, bu reçetelerin sistem dahilinde bulunan herhangi bir dozajlama cihazına kolaylıkla gönderilebildiğini belirtti.
Dozajlama cihazı üzerinden gerçekleştirilen hemen hemen tüm fonksiyonların bu program üzerinden yönetilebildiğini ifade eden Özkaracalar aylar öncesine ait bilgilerin çağrılabildiğini aynı zamanda gerçek zamanlı izleme veri saklama ve yedekleme gibi özelliklerinin bulunduğunu söyledi. Dozajlama.com bigi portalını açtıklarını ifade eden Cem Özkaracalar, “gerek ürünlerle ilgili detaylara gerekse dozajlamayla ilgili bilmek istediklerinize bu web sitesinden ulaşabilirsiniz” dedi.