Icon Plastic’e Kalite Akreditasyonu

Icon Plastic’e Kalite Akreditasyonu

Hassas plastik enjeksiyon döküm işi olan Icon Plastics, Kuzeydoğudaki iki şirketten biri haline geldi ve otomotiv kalite yönetim sistemleri için en yüksek standartı aldı.
 

Otomotiv elektroniği, tarım, sağlık, inşaat ve askeri sektörlere plastik kalıplı komponent ve montaj malzemeleri konusunda uzmanlaşmış olan şirket, Uluslararası Otomotiv Görev Gücü (IATF) için bir yıl hazırlandı.
 

Icon Plastics Genel Müdürü Gareth Thomas, "Arz ettiğimiz otomobil parçaları ve ortaya koyduğumuz yüksek kalite standartlarına olan bağlılığımızla akreditasyonu almaktan memnunuz. Halkımıza, tesisimize ve makinemize önemli miktarda yatırım yaptık ve IATF 16949: 2016 akreditasyonu, mevcut, yeni ve gelecekteki müşterilerimize, hak ettikleri yüksek kalite ve hizmet düzeylerini vermeye devam etmemizi sağlıyor.” dedi.
 

IATF akreditasyonu, Avrupa ve ABD genelinde standartları bir araya getiriyor ve otomotiv endüstrisi için global teknik şartname ve kalite yönetimi standartları ortaya koyuyor. Icon Plastics, Kuzey Doğu'da akredite olabilen tek plastik enjeksiyon kalıpçısı olarak dikkat çekiyor.