DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,10, euro 5,05 civarında seyrediyor.

Devamını Oku
ABD`DE TÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK

Türk-Amerikan iş adamları ABD`deki birkaç eyaletle görüşerek Türk organize sanayi bölgesi kurmayı planlıyor.

Devamını Oku
ABD`DEN 100 MİLYAR DOLARLIK YENİ HAMLE

ABD Başkanı Trump, Çin`e haksız misilleme gerekçesiyle öncekilere ilaveten 100 milyar dolarlık gümrük tarifesi uygulanması talimatını verdi.

Devamını Oku
ABD`YE ÇELİK MEKTUBU: `BİZİ MUAF TUTUN`

Reuters`ın edindiği bilgiye göre sektör temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştiren Zeybekci, sektörün beklentilerini dinlemesinin ardından ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross`a mektup gönderdi ve Türkiye`nin çelik ve alüminyuma uygulanan ek gümrük vergilerinden muaf tutulmasına yönelik beklentilerini iletti.

Devamını Oku
KAHVE ÜRÜNLERİNE ZORUNLU `KANSERE YOL AÇABİLİR` UYARISI

California`da mahkeme, aralarında ünlü kahve zinciri Starbucks`ın da bulunduğu 90 kahve şirketine açılan davada ürünlere kansere yol açabilir uyarısı koyması gerektiğine hükmetti.

Devamını Oku
REKOR SEVİYEYE ULAŞAN DOLAR HAFTANIN SON GÜNÜNE NASIL BAŞLADI?

ABD Başkanı Donald Trump`ın, son dakika haberiyle Çin`e milyarlarca dolarlık ek gümrük vergisi ve yatırım kısıtlamaları getirilmesini öngören genelgeyi imzalamasını ardından dolar ilk kez 4 TL`yi aşarak 4.03 seviyesini gördü. Sabah saatlerinde ise gevşeme geldi.

Devamını Oku
Husky İçin Dev Satın Alma İddiası

ABD’li bir yatırım firması olan Platinum Equity’nin Kanadalı plastik enjeksiyon makineleri üreticisi Husky’yi satın almak için yüksek bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Devamını Oku
DOLAR 2018`E ZAYIF BAŞLADI

Yılın ilk işlem günlerinde döviz piyasalarında öne çıkan tema ‘zayıf Dolar’ olmaya devam ediyor. Dün güne kötü başlayan Dolar, günün ikinci yarısında ABD tahvil faizlerinde kaydedilen yükselişten destek aldı. Dolar`ın 2018’in ilk aylarında 2017`nin son aylarına göre daha düşük bir seyir izlemesini bekleniyor. Ancak dün izlenen hareketin benzer tempoda, soluksuz şekilde devam edeceğini düşünmek yanıltıcı olabilir.

Devamını Oku